فوت و فن های تهیه شیره توت؛ خوشمزه و پر خاصیت
به گزارش مجله مستانه، توت سفید خواص بسیار زیادی دارد که با درست کردن شیره آن می توانیم مدت زمان طولانی تری از این خواص بهره مند شویم.

1- برای تهیه شیره توت سفید، توت های شیرین و آبدار را انتخاب کنید.
2- پس از تمیز کردن توت ها، آن ها را داخل ظرفی بریزید و روی شعله قرار دهید.
3- بهتر است از قابلمه ای بهره ببرید که عظیم و جادار باشد تا کار پختن و له کردن توت ها راحت تر انجام گردد.
4- قدری آب روی توت ها بریزید تا موقع حرارت دیدن به ته قابلمه نچسبد و نسوزد.
5- میوه توت خیلی سریع له می گردد و آب می اندازد، اما شما با استفاده از یک کفگیر می توانید این فرایند را تسریع کنید.
6- وقتی توت های له شده خوب پخته و له شدند، آن ها را از داخل یک توری رد کنید تا دانه ها و گوشت میوه از عصاره خالص آن جدا گردد.
7- برای دریافت عصاره در این مرحله از دست بهره ببرید و توری را حسابی با دست فشار دهید.
8- عصاره جدا شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی بجوشد و به غلظت مناسب برسد.
9- وقتی شیره به غلظت مناسب رسید شعله را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید تا خنک گردد.
10- شیره خنک شده را داخل بطری شیشه ای خشک و تمیز بریزید و آن را داخل یخچال نگهداری کنید.
خواص توت
توت سرشار از آهن، ویتامین سی، ویتامین کا، کلسیم و فسفر است و به هضم غذا، تنظیم فشارخون و تقویت بینایی یاری می نماید.
منبع: گردشبان