وعده وزیر میراث برای لغو ممنوعیت صدور ویزای ایران برای گردشگران خارجی

به گزارش مجله مستانه، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اینکه گردشگری حق مردم همه جای جهان است و نقش ویژه ای در دیپلماسی عمومی دارد، از کوشش ها برای لغو ممنوعیت صدور ویزا اطلاع داد.

وعده وزیر میراث برای لغو ممنوعیت صدور ویزای ایران برای گردشگران خارجی

عزت الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در مراسم تکریم معاون پیشین و معارفه معاون نو گردشگری در این وزارت خانه، با اشاره به صحبت های صورت گرفته با رئیس جمهوری، از لغو ممنوعیت صدور ویزا اطلاع داد در روزهای آینده اطلاع داد. وی در این رابطه گفت:

رئیس جمهوری نیز این موضوع را قبول نموده و البته نگرانی هایی درباره ویروس کرونا داشتند که توضیحات لازم را به آقای دکتر رئیسی ارائه نموده ام. بسیاری کشورهای جهان صدور ویزا را آغاز نموده اند و بهتر است ما نیز آغاز کنیم.

ضرغامی با اشاره به سفر هفته گذشته هیئت دولت به تاجیکستان، یکی از موضوعات مورد بحث در این سفر را حوزه گردشگری عنوان نمود و گفت:

اعتقاد من بر این است که گردشگری برترین پوشش و راه حل برای توسعه دیپلماسی عمومی است، بسیاری از مردم صرف نظر از نوع حکومت ها در کشورهای مختلف تمایل دارند به آن کشور سفر نمایند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با معرفی علی اصغر شالبافیان به عنوان معاون گردشگری این وزارت خانه، وی را نیرویی جوان و با انگیزه دانست که عضو هیئت علمی بوده و در این حوزه دارای سابقه و تجربه است . وی بعلاوه با اشاره به انتصاب محمدحسین طالبیان به سمت مشاور وزیر و علی دارابی، به سمت قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی، اذعان کرد:

میراث فرهنگی نه تنها هویت ملی و شناسنامه ماست، بلکه هویت و روح این وزارتخانه به شما می رود، ما پیشینه غنی داریم و افرادی که این پیشینه را دوقطبی کردند، به ملت خدمت نکردند. همه پیشینه تمدنی ما دارای اهمیت است.

عزت الله ضرغامی میراث فرهنگی را حوزه بسیار مهمی به لحاظ تمدنی و فرهنگی برای زندگی مردم توصیف کرد. وی با اشاره به لزوم معرفی آثار ناملموس و تاکید بر اهمیت این سبک زندگی، توضیح داد:

آقای دارابی در این حوزه ها دارای تجربیات بالایی است و این حوزه را به خوبی می شناسد؛ با یاری مدیران و کارشناسان حوزه معاونت میراث فرهنگی برای این حوزه و ارتقای این معاونت کوشش خواهد نمود.

علی دارابی، قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ادامه این مراسم با اشاره به ظرفیت های بی نظیر در حوزه میراث فرهنگی ملموس و ناملموس، بر اهمیت ثبت جهانی این آثار تاکید نمود و گفت:

اگر می خواهیم در دوران پسامدرن نسل جوان با هویت تاریخی خود بیش ازپیش آشنا گردد همین آثار تاریخی، فرهنگی و تمدنی به بازشناسی هویت تمدنی در جوانان و نوجوانان یاری می نماید.

معاون میراث فرهنگی با اشاره به اهمیت نقش دیپلماسی عمومی و دیپلماسی فرهنگی در حوزه میراث فرهنگی، آشنایی دانش آموزان و نوجوانان با موزه ها را امری ضروری توصیف کرد و گفت:

بازدید از موزه ها نباید تنها یک حرکت سمبلیک باشد؛ چراکه بازدید از موزه ها قدم زدن در تاریخ است.

علی اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز در این مراسم نسبت به استفاده مطلوب از طرفیت های حوزه گردشگری ابراز امیدواری کرد و گفت:

البته این ظرفیت تنها مربوط به معاونت گردشگری نیست، بلکه در سطح ذی نفعان نیز شاهد این ظرفیت ها هستیم. اکنون ذی نفعان به این خودباوری رسیده اند و به این نتیجه دست یافته اند که باید هم صدا و هماهنگ باهم در این حوزه کار کنیم.

معاون گردشگری کشور، حداکثرسازی فعالیت بخش خصوصی و برطرف مداخلات دولتی را یکی از مهم ترین موضوعات در حوزه گردشگری دانست. وی با اشاره به فقدان رونق گردشگری به واسطه عدم هماهنگی و با وجود علاقه مندی ها، مشارکت ذی نفعان مختلف در حوزه گردشگری را یکی دیگر از راهبردها و اولویت های وزارت خانه دانست که باید پیگیری گردد. وی بعلاوه گفت:

بهبود کسب وکار در فضای گردشگری سومین محور فعالیت های من در معاونت گردشگری خواهد بود.

شالبافیان در ادامه با تاکید بر لزوم استفاده از فرصت های به وجود آمده در حوزه بین المللی، یادآور شد:

در چند روز گذشته شاهد پیوستن و عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای بودیم که یک فرصت مهم بین المللی است و یکی از مهم ترین فرصت ها در این اجلاس فرصت گردشگری است.

منبع: کجارو / ایرنا
انتشار: 14 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 14 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mastanehtoline.ir شناسه مطلب: 1909

به "وعده وزیر میراث برای لغو ممنوعیت صدور ویزای ایران برای گردشگران خارجی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "وعده وزیر میراث برای لغو ممنوعیت صدور ویزای ایران برای گردشگران خارجی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید