طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور ویژه مهمانی های پاییزی
به گزارش مجله مستانه، کیک کدو حلوایی با آن رنگ مجذوب کننده، عطر و طعم فوق العاده در مهمانی های پاییزی حسابی دلبری می نماید. این کیک خوشمزه از آن دسته کیک های ساده است که به هر مناسبتی می توانید آن را درست کنید. در مطالب قبلی به دستور تهیه کیک کدو حلوایی در قابلمه اشاره نموده ایم که می توانید آن را به راحتی درست کنید. دنیای شیرین و خوشمزه قنادی پر از دستورات رنگارنگ است که با کمی تغییر در آن می توانید کیک کدو حلوایی را به شکل های مختلف تهیه کنید و مهم ترین تغییر در روش تهیه را می توان به نوع آرد مصرفی و شکر ارتباط داد. حال در این مطلب طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور را برایتان خواهیم گفت تا آن را به شکل ویژه درست کنید. شما با تهیه این کیک دیگر نگران رژیم غذایی، مقدار کالری و قند آن نخواهید بود.
مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور
- پوره کدو حلوایی یک لیوان فرانسوی
- آرد جو دوسر یک لیوان فرانسوی
- آرد بادام یک دوم لیوان فرانسوی
- شیره انگور یک سوم لیوان فرانسوی
- تخم مرغ کوچک چهار عدد
- دارچین دو قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
- پوست لیمو رنده شده یک قاشق غذاخوری
- جوزهندی یک دوم قاشق چای خوری
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیر
1. کدو حلوایی را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز کیک کدو حلوایی با شیره انگور باید یک کدوی مناسب انتخاب کنید. کدو را خوب بشویید. سپس آن را به تکه های درشت خرد کنید. حال یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید. کدوهای خردشده را داخل آن بریزید تا با حرارت میانه پخته و نرم شوند. کدوها را از قابلمه خارج کنید. آن ها را پوست بگیرید. در نهایت با یاری گوشت کوب برقی آن ها را پوره کنید.
2. مایه کیک را آماده کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور باید تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید. سپس کمی پوست لیمو به آن اضافه کنید. مواد داخل کاسه را برای سه دقیقه با دور تند هم زن بزنید تا کرم رنگ و کش دار گردد. حال شیره انگور را داخل کاسه بریزید. مجدد مواد را برای دو دقیقه هم بزنید. در ادامه پوره کدو حلوایی را هم اضافه کنید. مواد را به آرامی با لیسک و از یک جهت هم بزنید. حال در کاسه ای جداگانه آرد جو، پودر بادام، جوز هندی، دارچین، نمک و بیکینگ پودر را با یکدیگر خوب مخلوط کنید. در ادامه مواد خشک را در چند مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. در نهایت مایه کیک را با دور کند هم زن یا لیسک به خوبی مخلوط کنید. با خواندن طرز تهیه شیره انگور خانگی آن را به صورت کاملا بهداشتی در منزل خودتان درست کنید.
نکته: فقط از پوست زرد یا سبز لیمو بهره ببرید چراکه پوست سفید آن کیک تان را تلخ خواهد نمود.
3. کیک را بپزید
در سومین مرحله از طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور باید فر را برای 10 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. یک قالب مناسب برای پخت کیک تان انتخاب کنید. قالب را با کمی روغن چرب کنید. حال مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب کیک را دو تا سه بار به زمین بزنید تا حباب های اضافه آن گرفته گردد. حال قالب کیک را به مدت 50 دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته گردد. در نهایت کیک را بیرون بیاورید تا کمی خنک گردد. سپس با پودر قند و پودر دارچین آن را تزئین کنید. اگر با کدو حلوایی و خواص آن آشنا نیستید پیشنهاد ما خواندن مطلب خواص کدو حلوایی در کتاب کاله است.
نکته: هنگام پخت کیک کدو حلوایی یعنی در 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید چراکه پف کیک می خوابد.
نکات تکمیلی تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور
تهیه کیک کدوحلوایی یک انتخاب عالی برای پذیرایی از میهمان های پاییزی تان است چراکه رنگ و لعاب آن دل از همگان خواهد برد. برای راحت پیش بردن مراحل تهیه این کیک خوش عطر و طعم نکات تکمیلی زیر را حتما بخوانید.
طرز تهیه کیک کدوحلوایی با شیره انگور در قابلمه
کیک کدو حلوایی را می توان همچون دستور تهیه کیک اسفنجی ساده به راحتی در قابلمه هم پخت. پس برای این کار مایه کیک را با روش بالا درست کنید. یک قابلمه مناسب انتخاب و آن را چرب کنید. مایه کیک را داخل قابلمه بریزید. قابلمه را به همراه شعله پخش کن و دم کنی برای 50 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا کیک پخته گردد.
دستور تهیه پودر بادام
در طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیره که کاملا رژیمی است استفاده از آرد بادام لازم است پس اگر به آن دسترسی نداشتید هیچ جای نگرانی نیست چراکه در منزل می توانید آن را درست کنید. کافی است بادام ها را از شب قبل تا صبح در آب ولرم خیس کنید. سپس پوست بادام ها را بگیرید. آن ها را برای سه روز در سینی بریزید تا خشک شوند. حال آن ها را در آسیاب بریزید و پودرشان کنید. مطلب طرز تهیه آرد بادام خانگی را بخوانید تا به خوبی بتوانید آن را درست کنید.
تزئین و سرو کیک کدو حلوایی با شیره انگور
تزئین کیک کدو حلوایی آن قدرها هم سخت نیست چراکه با یاری انواع خرده آجیل ، خامه، سس شکلاتی یا تهیه کرم کارامل کاتلا می توانید روی آن را تزئین کنید. با استفاده از ماسوره شیرینی پزی به راحتی می توانید شکوفه های خامه در مقدار های مختلف روی کیک پایپ کنید. در نهایت برش های کیک را می توانید کنار یک فنجان شیر کدو حلوایی برای عزیزان تان سرو کنید.
ادویه کیک کدو حلوایی
کیک کدو حلوایی را به ادویه های آن می شناسند که در عطر و طعم آن تاثیر فوق العاده ای دارد. شاید گمان کنید تهیه ادویه این کیک کاری سخت است در حالی که همچون ترکیبات ادویه قرمه سبزی آن را در منزل می توانید درست کنید. در طرز تهیه ادویه کدو حلوایی به یک قاشق چای خوری از پودر هل، پودر میخک، فلفل قرمز به صورت جداگانه و 2 قاشق چای خوری پودر زنجبیل و جوز هندی از هر کدام به صورت جداگانه و در آخر هم چهار قاشق غذاخوری دارچین احتیاج دارید تا کامل با یکدیگر مخلوط شان کنید. شما با این ادویه هر کیک کدو حلوایی که مدنظرتان باشد را می توانید در سه سوت درست کنید.
منبع: کتاب کاله