غم دنیا از خانه نشینی گردشگران چینی ، صنعت گردشگری و سفر چقدر از کرونا ضرر می نماید؟

به گزارش مجله مستانه، سرعت بالای شیوع ویروس کرونا جدید و محدودیت های مسافرتی اعمال شده برای گردشگران چینی سبب شده تا سی ان ان در گزارشی به تاثیر فقدان گردشگران چینی بر صنعت گردشگری جهانی بپردازد.

غم دنیا از خانه نشینی گردشگران چینی ، صنعت گردشگری و سفر چقدر از کرونا ضرر می نماید؟

با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید و از قدیمیترین تاریخچه آسیا دیدن کنید و از دیوار چین در پکن عبور کنید و به نمایشگاه گوانجو رفته و در خیابانهای شانگهای قدم بزنید.

در این گزارش با اشاره به اینکه ویروس کرونا از زمانی که برای نخستین بار در ماه دسامبر سال 2019 در چین شناسایی شد، حدود 9000 نفر را مبتلا نموده و جان بیش از 200 نفر را گرفته، آمده است: در پی این اتفاق کشورهای بسیاری در راستای اقدامات پیشگیرانه سفر اتباع خود به چین را محدود یا از ورود بازدیدنمایندگان چینی ممانعت کردند.

اما به نظر می رسد با اینکه مدت کمی از اجرا شدن سیاست های مسافرتی جدید می گذرد، تاثیرات کم شدن گردشگران چینی در نقاط مختلف جهان مشهود است. چین با افزایش 4.5 میلیون گردشگر در سال 2000 به 150 میلیون در سال 2018، بزرگ ترین بازار گردشگری خارجی جهان محسوب می گردد و می توان انتظار داشت که منع خروج گردشگران چینی تاثیر قابل توجهی بر بسیاری از مقاصد گردشگری محبوب سراسر جهان ایجاد کند.

طبق آمار ارایه شده از سوی سازمان جهانی گردشگری (UNWTO)، چین همچنین با اختصاص دادن 227 میلیارد دلار یا 16 درصد از 1.7 تریلیون دلار مخارج گردشگری بین المللی، بیشترین سهم مخارج صنعت گردشگری بین المللی را به خود اختصاص می دهد.

در پی ممنوعیت اخیر برای خارج شدن تورهای گروهی چینی و تمامی هتل ها و بلیت های رزرو شده چینی ها، فقدان گردشگران چینی بیش از هر نقطه دیگری در محدوده آسیا و اقیانوسیه احساس خواهد شد که استرالیا نیز یکی از همین مقاصد محسوب می گردد.

گردشگران چینی بزرگ ترین و باارزش ترین بازدیدنمایندگان خارجی شهر ساحلی گلدکوست (Gold Coast) استرالیا محسوب می شوند که در سال 2019، 1.6 میلیارد دلار در این منطقه خرج کردند. شهر ساحلی گلد کوست واقع در ایالت کوئینزلند استرالیا، یکی از پربازدیدترین مقاصد گردشگری استرالیا محسوب می گردد. استرالیا در سال 2019درمجموع میزبان 9.4 گردشگر بود که 7.96 میلیون آنها را شهروندان چینی با سود 21.95 میلیارد دلار تشکیل دادند. انتظار می رود این آمار در دهه روبرو با بالا رفتن شمار شهروندان دارنده پاسپورت در چین، افزایش پیدا کند.

این درحالی است که در حال حاضر بخش هایی از اروپا و قاره امریکا نیز فشار ناشی از فقدان گردشگران چینی را احساس می نمایند.

یک سخنگوی شورای مسافرت و گردشگری در گفت وگو با سی ان ان اعلام کرد: شیوع ویروس بیماری سارس برای اقتصاد جهانی خسارت 30 الی 50 میلیارد دلاری به بار آورد. 16 ماه طول کشید تا چین توانست صنعت گردشگری خود را به مرحله پیش از این بحران برساند. اما این بار دولت چین برای مقابله با شیوع این ویروس آماده تر بود. چین نه تنها این بار در مقایسه با شیوع ویروس بیماری سارس سریع تر عمل کرد بلکه با جوامع بین المللی نیز شفاف تر و صریح تر ارتباط برقرار کرد.

اگر به سال 2003 نگاه کنیم می بینیم که در طول بحران ویروس بیماری سارس اغلب سفرها به تعویق افتادند. پس از خاتمه یافتن بحران سارس شمار سفرها به حالت قبلی بازگشت. مطمئنا تا چند ماه بازگشتن به حالت قبل برای کمپانی های کوچک تر سخت بود، اما با گذشت زمان شرایط در سراسر جهان به حالت عادی بازگشت.

منبع: چمدان
انتشار: 20 بهمن 1398 بروزرسانی: 7 مهر 1399 گردآورنده: mastanehtoline.ir شناسه مطلب: 576

به "غم دنیا از خانه نشینی گردشگران چینی ، صنعت گردشگری و سفر چقدر از کرونا ضرر می نماید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غم دنیا از خانه نشینی گردشگران چینی ، صنعت گردشگری و سفر چقدر از کرونا ضرر می نماید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید