چرا باید گیلاس بخوریم؟

به گزارش مجله مستانه، سرپرست واحد آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، گیلاس را منبع غنی از رنگدانه های گیاهی با خاصیت آنتی اکسیدانی گفت و گفت: مطالعات نشان داده است این میوه می تواند نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی و سرطان داشته باشد.

چرا باید گیلاس بخوریم؟

مینا کاویانی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: همچنین طبق تحقیقات اجرا شده، این میوه در کاهش بیماری های التهابی از طریق پاکسازی مواد زیان بخش (رادیکال های آزاد) نقش مهمی دارد.

وی ادامه داد: تحقیقات بر روی موش های دارای عدم تحمل گلوکز نشان داده است که رنگدانه های موجود در گیلاس (آنتوسیانین) اثر قابل توجهی در بهبود تحمل گلوکز دارد.

سرپرست واحد آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: نتایج تحقیقات حاکیست که گیلاس با داشتن پتاسیم بالا و سدیم پایین، نقش مهمی در حفظ تعادل آب بدن و همچنین تنظیم فشار خون دارد.

وی افزود: نکته قابل توجه دیگر در مورد گیلاس این است که قسمت عمده قند موجود در این میوه از نوع سوربیتول (قند الکلی) است که جذب آن نیاز به انسولین ندارد و از این جهت گنجاندن گیلاس در برنامه غذایی روزانه افراد دیابتی توصیه می شود.

کاویانی ادامه داد: گیلاس میوه ای تابستانی است که با داشتن حدود 80 درصد آب، نقش مهمی در برطرف کردن تشنگی ایفا می کند و منبع خوبی از پتاسیم است.

وی افزود: از مواد مغذی دیگر گیلاس می توان به برخی ویتامین های گروه B (B1، B2، نیاسین، بیوتین)، پیش ساز ویتامین A، ویتامین C و مواد معدنی مثل کلسیم و فسفر اشاره کرد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 14 مرداد 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: mastanehtoline.ir شناسه مطلب: 144

به "چرا باید گیلاس بخوریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا باید گیلاس بخوریم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید