یک زن ایرانی نامزد برترین معلم دنیا شد

به گزارش مجله مستانه، به گزارش خبرنگاران، جایزه دنیای برترین معلم به ارزش یک میلیون دلار است که فقط به برترین معلم دنیا تعلق خواهد یافت و نامزدهای دریافت جایزه ابتدا در جمع معلمان که معیارهای خاصی را داشته باشند نامزد و سپس معلمان منتخب ابتدا به یک فهرست 50 نفره راه می یابند و بعد از آن مورد ارزیابی آموزشگاه قرار می گیرند.

یک زن ایرانی نامزد برترین معلم دنیا شد

پس از آنالیز ها و کارشناسی عملکرد هر یک از نامزدان به وسیله اعضای رسمی بنیاد وارکی که گروهی متشکل از معلمان سرپرست، متخصصان آموزش، مفسران، روزنامه نگاران، مقامات دولتی، کارآفرینان فنی، مدیران شرکت و دانشمندان از سراسر دنیا است، یک گروه 10 نفره نامزد دریافت جایزه ویژه به مرحله نیمه نهایی راه می یابند.

پیش از خانم مطهرنیا از شهرستان بیجار استان کردستان، معلم ایرانی دیگری به نام فردوس حاجیان که بسیاری از بچه ها دهه 80 او را به نام عمو فردوس می شناسند، نامزد جایزه دنیای برترین معلم در سال 1395 بود.

سختی های معلمی را به جان خریدم تا دانش آموزانم لبخند بزنند

این نامزد جایزه دنیای برترین معلم روز چهارشنبه اظهار کرد: 26 سال در شغل معلمی و در روستاهای دور دست خدمت کردم و سختی راه، دوری و همه مسائل سرما و گرما را تحمل کردم تا لبخند را بر روی لب دانش آموزان ابتدایی سرزمینم را ببنیم.

مطهرنیا در خصوص جایزه دنیای برترین معلم گفت: معلمان زیادی از 121 کشور دنیا در این رقابت شرکت نموده اند که با کارشناسی های بین المللی، جزء 10 معلم برتر نامزد در این رقابت هستم.

وی با اشاره به اینکه امیداورم فینافهرست شوم اضافه نمود: راه یابی به فهرست 10 نفره معلمان دنیا، با شرایط بسیار سختی همراه بود که اگر دعای خیر دانش آموزانم در روستا نبود، بدون شک چنین جایگاهی نصیبم نمی شد.

این معلم بیجاری گفت: سال آخر خدمتم را در روستای حسن تیمور خواهم گذراند و امیدوارم با دریافت این جایزه، در راه خدمت رسانی به همه دانش آموزانی که تا به امروز دیده ام، قدم کوچکی بردارم.

او با ابراز نگرانی و گلایه از بعضی تهمت ها و ناملایمتی ها گفت: در طول این سال ها، ایام تابستان که تعطیلی مدارس و کار بود، باز هم به روستا می رفتم و در کنار آموزش به دانش آموزان، پیگیری درمان و بهبودی را بر خود وظیفه می دانستم.

مطهرنیا تاکید نمود: مسئولین فعلی هدف من را از خدمت به دانش آموزان بی بضاعت و بیماران را درست درک نکردند و هنوز نتوانسته ام از حمایت های مناسب دولتی و ارگان ها استفاده کنیم.

معلم بیجاری که حس مادران به دانش آموزانش دارد گفت: تا کنون یک هزار و 100 دانش آموز بی بضاعت را در روستاهای بیجار شناسایی نموده ام و متاسفانه حدود 270 نفر از این دانش آموزان بیمار و نیازمند یاری فوری هستند.

ثریا مطهرنیا تحصیلنموده علوم سیاسی و روابط بین الملل است و 26 سال خدمت در روستاهای محروم کردستان را در کارنامه خود دارد و سال جاری معلم روستای حسن تیمور شهرستان بیجار است.

شهرستان 89 هزار نفری بیجار در 142 کیلومتری شرق شهر سنندج مرکز استان کردستان قرار گرفته است.

بنیاد وارکی (انگلیسی: Varkey Foundation)، که در ابتدا بنیاد وارکی GEMS نامیده می شد، یک بنیاد خیریه دنیای است که تمرکزش بر بهبود استانداردهای آموزش برای بچه ها فقیر محسوب می گردد.

منبع: ایرنا

آخرین اخبار حوزه اجتماعی را در صفحه جامعه خبرنگاران بخوانید.

منبع: تجارت نیوز
انتشار: 7 آذر 1400 بروزرسانی: 7 آذر 1400 گردآورنده: mastanehtoline.ir شناسه مطلب: 1752

به "یک زن ایرانی نامزد برترین معلم دنیا شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یک زن ایرانی نامزد برترین معلم دنیا شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید