13 تا از تند ترین ادویه های جهان

به گزارش مجله مستانه، ادویه ها به عنوان یک طعم دهنده، نقش بسیار زیادی در آشپزی دارند و همواره همین موضوع است که باعث شده تا آشپزان حرفه ای تمام تلاش خود را کنند که با استفاده از ادویه های مختلف طعم های شگفت انگیز و عجیبی به غذاهای خود بدهند.

13 تا از تند ترین ادویه های جهان

هر یک از ادویه ها با توجه به طعم و مزه ای که دارند، می توانند طعم و مزه غذای شما را دستخوش تغییر کرده و حس و حال آن را عوض کنند.

در این مطلب خبرنگاران قصد داریم تا شما را با ادویه هایی آشنا کنیم که استفاده از آن ها باعث می شود تا مزه غذای شما به طرز چشمگیری تند و آتشی شود. پس با ما همراه باشید تا نگاهی به تند ترین ادویه های دنیا انداخته و آن ها را یک به یک به شما معرفی کنیم.

1-ادویه تند فلفل کاین

یکی از ادویه های تند دنیا ادویه ای است که از فلفل کاین به وجود می آید. این فلفل تنها در گوان فرانسه که در حوزه دریای کارائیب قرار گرفته به وجود می آید و کشور گوان این فلفل و ادویه آن را در حجم های بسیار زیادی هر ساله به سراسر دنیا صادر می کند. از فلفل کاین تولید شده در کشور گوان فرانسه، در طبخ غذاهایی مثل ماهی، میگو، مرغ و یا انواع سالاد استفاده می شود.

2- ادویه فلفل قرمز

ادویه فلفل قرمز به عنوان یکی از تندترین فلفل های دنیا در بین آشپزان شهرت دارد و درصد بسیار کمی از این ادویه می تواند طعم غذای شما را بسیار تند و آتشی کند.

نکته جالبی که باید بدانید این است که در کشور پرو که یکی از بزرگترین تولید کنندگان فلفل قرمز است، در رستوران ها آن شاهد سرو سینی فلفل قرمز هستیم و همچنین در این کشور سس هایی تهیه می شوند که در آن مقدار زیادی فلفل قرمز وجود دارد و خوردن این سس ها کار هر کسی نیست.

3-ادویه فلفل سیاه

افرادی که غذاهای تند را دوست دارند، لازم است تا حتماً ادویه فلفل سیاه را در آشپزخانه خود قرار بدهند، چرا که استفاده از این ادویه می تواند هم غذای شما را تند کرده و هم مزه جذاب و شگفت انگیزی به آن بدهد.

4-ادویه فلفل تند جامائیکایی

یکی دیگر از کشورهای زیبا حوزه دریای کارائیب، کشور جامائیکا است. این کشور دارای محصولات مختلفی بوده که به تمام نقاط دنیا آن ها را صادر می کند. یکی از این محصولات، فلفل تند جامائیکایی است که ادویه به دست آمده از آن جز تند ترین ادویه های دنیا به حساب می آید.

5-پودر فلفل تند

آشپزان حرفه ای و درجه یک به جای آن که از یک نوع فلفل در غذاهای خود استفاده کنند، به سراغ ادویه ای به نام پودر فلفل تند آمده و آن را درست می کنند.

آشپزان به میزان لازم از این ادویه خاص در طبخ غذاهای مختلف استفاده می کنند. در واقع پودر فلفل تند ترکیبی از چندین نوع فلفل مختلف است و درصد استفاده از هر فلفل در داخل آن بستگی به سبک آشپزی هر سر آشپز دارد.

6-ادویه سرپراجا

یکی دیگر از ادویه های تند که معمولاً در آشپزخانه های کشورهای آسیای وجود دارد، سرپراجا است. این نوع ادویه مزه بسیار تند و آتشی داشته و همچنین از آن برای تولید انواع سس نیز استفاده می شود.

7- فلفل هابانرو

بی شک یکی از تندترین فلفل های دنیا که خوردن آن کار هر کسی نیست، فلفل هابانرو است. این محصول به فلفل هندی نیز شهرت دارد و معمولاً رستوران هایی که مرغ کبابی می پزند، از این ادویه برای خوشمزه تر کردن غذای خود بهره می برند.

8- فلفل جالاپنو

یکی دیگر از ادویه های تند دنیا جالاپنو است که منبع غنی از ویتامین بوده و خوردن آن مزایای بسیار زیادی دارد. نکته بسیار مهمی این است که این فلفل به قدری تند است که تنها افراد خاصی می توانند آن را بخورند و استفاده از این ادویه در درصد بسیار کم نیز می تواند غذای شما را تند و آتشین کند.

9- فلفل سرانو

معمولاً در مناطق کوهستانی کشور مکزیک فلفل سرانو کشت شده و به تمام نقاط دنیا صادر می شود. ادویه بدست آمده از این فلفل منبع غنی از ویتامین c و B6 بوده و می تواند به خوبی باعث ارتقا سیستم بدنی شما شود.

10-کارولینا ریپر

اگر پای رکورد زدن و تند بودن وسط باشد هیچ ادویه نمی تواند جای کارولینا ریپر را بگیرد. این ادویه که از فلفلی با همین نام تولید می شود یکی از تندترین و آتشی ترین ادویه های دنیا تا سال 2013 بوده است و حتی نام آن در کتاب رکوردهای گینس نیز ثبت شده است.

11-فلفل تاباسکو

یکی دیگر از ادویه های تند دنیا، ادویه است که از فلفل تاباسکو به وجود می آید و از آن برای تهیه سس تاباسکو نیز استفاده می شود. سس تاباسکو اولین بار در کشور آمریکا تولید شد و سپس به تمامی نقاط دنیا صادر گشت. امروزه ادویه تاباسکو توسط سرآشپزان مشهور دنیا برای تند کردن بیشتر غذاهای شان مورد استفاده قرار می گیرد.

12-فلفل تند تایلندی

ادویه که از فلفل تند تایلندی به وجود می آید جز تندترین ادویه های دنیا است. این فلفل معمولاً در کشورهای شرق آسیا، به خصوص چین و تایلند کشت شده و به نقاط مختلف دنیا صادر می شود.

ادویه فلفل تند تایلندی معمولاً برای درست کردن سوپ مورد استفاده قرار می گیرند و اگر دوست دارید تا سوپ خود را تند و مزه آن را شگفت انگیز کنید، پیشنهاد ما به شما این است که حتماً از ادویه فلفل تند تایلندی در سوپ خود استفاده کنید.

13-ادویه کریول

یکی دیگر از ادویه های ترکیبی فوق العاده تند، ادویه کریول است که بسیاری از افراد آن را تندترین ادویه دنیا می نامند. برای درست کردن این ادویه لازم است تا از ترکیب پودر فلفل سیاه، ریحان، دانه های فلفل، فلفل کاین، پودر سیر، پیاز و پودر آویشن استفاده شود.

وجود این مواد مختلف در کنار هم باعث شده تا مزه این ادویه فوق العاده تند و آتشین باشد و افرادی که قصد دارند تا با استفاده از این ادویه، غذا درست کنند، تنها درصد کمی از این ادویه را بر روی غذای خود می ریزند، چرا که اگر درصد ادویه کریول غذای شما زیاد باشد، خوردن آن عملاً برای درصد بسیار زیادی از مردم غیر ممکن خواهد بود.

شکم گردیغذاغذاهای محلیمکزیکهند

منبع: الی گشت
انتشار: 20 اسفند 1399 بروزرسانی: 20 اسفند 1399 گردآورنده: mastanehtoline.ir شناسه مطلب: 1359

به "13 تا از تند ترین ادویه های جهان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "13 تا از تند ترین ادویه های جهان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید