آشپزی

تصاویر ، آبنبات هایی برای نترسیدن از مرگ! ، قدیمی ترین کاربردهای آبنبات که فکرش را هم نمی کنید

استفاده از نبات آنقدر قدیمی است که در تاریخ اقوام شرقی و غربی اثر گذاشته و بعضی کاربردهایی که فکرش را هم نمی کنید پیدا نموده است. مثلا استفاده از آن برای درست کردن گوشت یا حتی هدیه به اموات.

20 آبان 1401

طرز تهیه سس آیولی؛ سس گیاهی مخصوص سبک زندگی سالم

سس آیولی نام خود را منطقه ای به همین نام واقع در جنوب غربی فرانسه گرفته است که به علت مزارع اسطوخودوس، صخره های دیدنی و غروب زیبایش معروفیت فراوانی دارد. این سس از جمله معروف ترین سس های فرانسوی است که از آن برای طعم دار کردن غذاهای گوشتی و دریایی استفاده...

18 شهریور 1401

طرز تهیه ترافل شکلاتی

هر ترافل شکلاتی خانگی یک شاهکار است. لایه بیرونی این شکلات خوشمزه با آجیل شور یا با کمک شکلات تلخ ذوب شده تزئین می شود. داشتن یک ترافل عالی کمی زمانبر است. حقیقت این است که ترافل زود از هم می پاشد. برای عمل کردن به طرز تهیه ترافل شکلاتی که در ادامه آورده...

16 شهریور 1401

طرز تهیه سس پاپریکا مجارستانی همراه با روش تهیه پاپریکا (تور مجارستان ارزان)

پاریکا همان فلفل دلمه ای خودمان است. گرد آن که از فلفل قرمز رسیده تهیه می گردد، در بسیاری از غذاهای اروپای شرقی، به ویژه مجارستان، هوادار دارد و با اینکه تندی ندارد، عطر و رنگ فلفل قرمز را به غذا می دهد. این گرد را می توان به جای رب گوجه فرنگی به خورش یا...

15 شهریور 1401

در 5 مرحله ساده یک کاناپه زیبا بسازید!

اگر تختخواب یک نفر چوبی دارید که قصد دور انداختن آن را دارید عجله به خرج ندهید، با صرف کمی زمان و حوصله می توانید تختخواب قدیمی خود را به یک کاناپه زیبا تبدیل کنید.

26 مرداد 1401

طرز تهیه پیتزا سه پنیره

پیتزا سه پنیره همانطور که از نامش مشخص است، پیتزایی است که از 3 پنیر متفاوت تهیه می شود. پیتزا یک غذای محبوب است و در سراسر جهان نیز طرفداران بسیار زیادی دارد. پیتزا سه پنیره نیز نوعی از پیتزاست که طعم بسیار لذیذ و دلچسبی دارد. همچنین نظر دوست داران پیتزا...

8 خرداد 1401

کوکوی لذیذ اسفناج و چند غذای مقرون به صرفه

ابتدا اسفناج و پیازچه را به خوبی می شوییم و خرد می کنیم. حالا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با اندازه کمی روغن در یک تابه می ریزیم و خوب تفت می دهیم. پس از اینکه رنگ پیاز تغییر کرد اسفناج و پیازچه را به تابه اضافه می کنیم.

4 خرداد 1401

تور آلمان: محبوب ترین غذاهای محلی مونیخ را امتحان کنید

مونیخ یکی از مجذوب کننده ترین مکان ها از نظر آشپزی است، که عامل آن غذاهای مغذی آشپزخانه باواریایی ها و غذاهای محلی آلمان است. در اینجا لیستی را از غذاهایی که باید هنگام سفر به این شهر امتحان کنید، ارائه می کنیم.

19 اردیبهشت 1401

آشنایی با برترین پارک های ملی لائوس

پارک های ملی لائوسلائوس کشوری سرسبز و شگفت انگیز در منطقه جنوب شرق آسیاست. در این کشور حدود 20 پارک ملی و منطقه حفاظت شده وجود دارند که 14% از مساحت کل این کشور را تشکیل می دهند. به همین علت جای تعجب نیست که اکوتوریسم و طبیعت گردی در این کشور بسیار پرطرفدار...

26 اسفند 1400

تور ارزان استانبول: برترین رستوران های منطقه تکسیم استانبول

رستوران های منطقه تکسیماستانبول شهری خاص و جادویی است که بین دو قاره اروپا و آسیا قرار گرفته است و تاریخی بسیار پر فراز و نشیب را پشت سر گذاشته است. مساجد باشکوه و تاریخی، بازارها، موزه ها، فروشگاه ها و مراکز خرید و رستوران های متعدد این شهر را به یکی...

22 بهمن 1400

لیموترش به شما یاری می نماید!

روی غلات، حبوبات و سیب زمینی پخته کمی آب لیموترش بریزید و میل نمایید. خوردن این مواد غذایی هضم هیدروکربن ها را آرام می نماید و مدتی طولانی احساس سیری خواهید کرد. بدین ترتیب هم مواد لازم برای بدن را دریافت نموده اید و هم پرخوری ننموده اید. لیموترش، اسیدی...

16 مهر 1400

بخار پز و سلامت مواد غذایی

یک رژیم غذایی سالم فقط شامل انتخاب مواد غذایی خوب و سالم نیست، بلکه شیوه ی طبخ غذا هم نقش به سزایی در سلامت آن ایفا می نماید. بخارپز کردن مواد غذایی به وسیله دستگاه بخارپز یکی از سالم ترین و مغذی ترین روش های طبخ غذای سالم می باشد. بدون شک رژیم حاوی مواد...

8 مهر 1400

طرز تهیه قلیه عدس؛ پشیمان نمی شوید

قلیه عدس یک غذای بسیار خوشمزه و خاص است که همه مواد غذایی که بدن شما احتیاج دارد را می توانید به وسیله آن به دست آورید.

1 مرداد 1400

طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین

دمنوش سیب یکی از انواع دمنوش گیاهی است که با استفاده از تکه های سیب، دارچین، زنجبیل و هل تهیه میشود. با طرز تهیه و خواص دمنوش سیب آشنا شوید.

17 تیر 1400

راهکارهای دریافت تلخی فسنجان و دلایل تلخ شدن خورش

برای دریافت تلخی خورش فسنجان می توانید از موادی مثل آبلیمو، سیب یا شکر بهره ببرید. اما بهترین راه، یافتن دلیل این تلخی و پیشگیری از آن است.

10 تیر 1400

طرز تهیه شامی کباب سبزیجات ترد و خوشمزه

برای تهیه شامی کباب سبزیجات که یکی از انواع شامی است، می توان از انواع سبزیجات و ادویه جات استفاده و به جای سرخ کردن آن ها را گریل کرد.

9 تیر 1400

طرز تهیه محنشا یا شیرینی بادامی ؛ خوشمزه و کم نظیر

محنشا (شیرینی بادامی) یک شیرینی ترد و لایه ای هست که با خمیر فیلو تهیه می شه با بادام، رنده پوست پرتقال پرشده و با ادویه جاتی مثل دارچین و میخک طعم دار می شه.

17 خرداد 1400

طرز تهیه انواع غذا با کلم بروکلی

کلم بروکلی از سبزیجاتی است که فواید بسیاری دارد. از جمله فواید کلم بروکلی می توان به ضد سرطان بودن آن اشاره نمود. این ماده غذایی سرشار از آنتی اکسیدان است و در تهیه انواع سالاد، سوپ و غذاهای متنوع از آن استفاده می گردد. غذاهای خوش طعم و لذیذی وجود دارد...

23 اردیبهشت 1400

طرز تهیه ژله تخم شربتی

ژله تخم شربتی یک دسر فوق العاده برای تابستان است که باعث رفع عطش و تشنگی می شود. این ژله ترکیبی از تخم شربتی و پودر ژله بدون طعم یا در طعم های مختلف است که افراد بسته به ذائقه خود می توانند آن را تغییر دهند.

23 اسفند 1399

13 تا از تند ترین ادویه های جهان

ادویه ها به عنوان یک طعم دهنده، نقش بسیار زیادی در آشپزی دارند و همواره همین موضوع است که باعث شده تا آشپزان حرفه ای تمام تلاش خود را کنند که با استفاده از ادویه های مختلف طعم های شگفت انگیز و عجیبی به غذاهای خود بدهند.

20 اسفند 1399
تعداد: (35)