راز خوشمزه شدن عدس پلو چیست؟

به گزارش مجله مستانه، آیا راز خوشمزه شدن عدس پلو را می دانید؟ طرز تهیه عدس پلو با همه سادگی خود، فوت و فن هایی دارد که اگر رعایت شوند، نتیجه کار عالی خواهد بود. برای مثال، استفاده از مواد اولیه باکیفیت، تناسب اندازه عدس و برنج، نحوه پخت عدس و ترکیب مخلفات مناسب، همگی جزء رمز و رازهای مهم خوشمزه شدن عدس پلو هستند که در این مطلب از خبرنگاران ، به تفصیل درباره آن ها صحبت می کنیم. با ما همراه باشید.

راز خوشمزه شدن عدس پلو چیست؟

7 رمز و راز خوشمزه شدن عدس پلو

در ادامه، نکات خوشمزه شدن عدس پلو را برایتان گرد آورده ایم که توجه به آن ها، عطر و طعم این غذای محبوب را بسیار بهتر می نماید:

1. استفاده از مواد اولیه باکیفیت

برای تهیه این غذای خوشمزه و محبوب، از برنج مرغوب و عدس باکیفیت بهره ببرید. برترین عدس برای درست کردن عدس پلو، عدس های کوچک با رنگ یکنواخت هستند. به علاوه، حتما از کشمش پلویی بهره ببرید.

2. نحوه پخت عدس

برای پخت صحیح عدس، موارد زیر را در نظر داشته باشید:

  • مقدار آب عدس باید به مقدار ای باشد که روی عدس ها را بپوشاند.
  • پخت بیش از مقدار عدس، باعث له شدن آن و بد شکل شدن غذا می گردد.
  • برای وا نرفتن عدس می توانید مقداری نمک به آب آن اضافه کنید.
  • حتما پیش از مخلوط کردن عدس و برنج، عدس پخته شده را با مقداری آب سرد آبکشی نموده و کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج گردد.
  • ریختن آب عدس داخل عدس پلو، رنگ غذای شما را تیره می نماید و بوی نامطلوبی به آن می دهد.
  • پخت عدس باید به مقدار ای باشد که شکل ظاهری خود را حفظ نموده و پوست آن جدا نگردد.

نکته: آب عدس، یک ماده غذایی مقوی است. بنابراین آن را دور نریزید و با افزودن مقداری نمک میل کنید.

3. روش پخت برنج عدس پلو

در صورت سرو این غذا به صورت مجلسی، بهتر است برنج را آبکش کنید. این کار به دو صورت انجام می گردد:

  • اول اینکه می توانید چند لحظه پیش از آبکش کردن برنج، عدس پخته شده را به آب برنج در حال جوش اضافه نموده و هر دو ماده را با هم آبکش کنید. در این حالت، باید عدس را به حالت زنده از روی حرارت بردارید تا فرایند پخت آن طی دم کشیدن با برنج کامل گردد.
  • حالت دوم آبکش کردن برنج این است که پس از ته دیگ گذاشتن و ریختن یک لایه برنج، یک لایه عدس و ادویه بریزید. در این حالت مقدار پخت عدس باید بیشتر از حالت قبل باشد، اما در عین حال نباید له شده یا پوست آن جدا گردد.

در هر دو حالت آبکش کردن عدس پلو، مایه گوشتی و سایر مخلفات را موقع سرو روی برنج بریزید.

  • روش پخت دیگر عدس پلو، کته گذاشتن این پلوی ترکیبی است. در این حالت، پیش از آنکه برنج به طور کامل آب خود را بکشد، عدس و مایه گوشتی را با برنج مخلوط نموده و کمی هم بزنید تا تمام مواد به طور یکدست مخلوط شوند. سپس برنج را دم بگذارید.

4. توجه به مایه عدس پلو

دقت داشته باشید که مایه عدس پلو حتما به غلظتی مناسب برسد، زیرا آبکی بودن این مایه، باعث شفته شدن برنج می گردد. مواد اصلی مایه عدس پلو شامل گوشت چرخ نموده، پیاز داغ و ادویه های مناسب هستند. با این حال، به جای گوشت چرخ نموده از سویا یا مرغ هم می توان استفاده کرد. حتی سرو این غذا بدون گوشت هم طعم خاص خود را دارد. در ضمن در نظر داشته باشید که برای تهیه مایه عدس پلو از روغن کافی بهره ببرید تا عدس پلوی شما در نهایت خشک نگردد.

5. استفاده از ادویه های مناسب و به مقدار

یکی از نکات تهیه عدس پلو خوشمزه ، استفاده از ادویه های خوش عطر و بو است. زردچوبه، دارچین و زعفران در صدر انتخاب ها هستند، اما می توانید با توجه به ذائقه خود و اهل منزل، تنوع بیشتری به ادویه ها بدهید. برای مثال، پودر هل، پودر گل محمدی، زیره و تخم گشنیز هم عطر و طعم فوق العاده ای به این غذا می دهند و سردی عدس و برنج را تعدیل می نمایند.

6. استفاده از مخلفات مجذوب کننده و خوشمزه

دست شما برای تزئین عدس پلو حسابی باز است و می توان این را یکی از رازهای مهم خوشمزه شدن این غذای محبوب دانست. کشمش پای ثابت قضیه است، اما افزودن مقداری خرمای تفت داده شده و پیاز داغ هم غذای شما را مجذوب کننده تر و خوشمزه تر می نمایند. اگر عدس پلو با گوشت درست کردید، بخشی از روی برنج را هم به مایه گوشتی اختصاص دهید.علاوه بر این ها، گردو، زرشک و خلال بادام و پسته هم از مواد دیگری هستند که می توانید روی آن ها حساب کنید.

افزودن این همه مواد رنگارنگ روی این پلوی ترکیبی و خوش عطر، عطر و مزه این غذای پرطرفدار را چند برابر خواهد نمود.

7. تناسب مقدار عدس و برنج

یک فوت و فن خوشمزه شدن عدس پلو ، تناسب مقدار برنج و عدس است. به طور معمول برای طبخ یک عدس پلوی خوشمزه و حرفه ای، مقدار عدس باید نصف برنج باشد. البته این موضوع به سلیقه شما و نوع عدس و برنج هم بستگی دارد. برای مثال، ری کردن برخی برنج ها بیشتر است و بعد از پخت، حجم قابل ملاحظه ای پیدا می نمایند. اما در مجموع، نسبت گفته شده را مد نظر داشته باشید و این تعادل را بیش از حد به هم نزنید.

عدس پلوی آنلاین هم خوشمزه است…

فوت و فن عدس پلو خوشمزه را شرح دادیم و شما را با نکات تهیه این غذا آشنا کردیم. پیشنهاد می کنیم این موارد را به یاد داشته باشید و در هنگام تهیه عدس پلو از آن ها بهره ببرید. البته، اگر به هر دلیلی امکان درست کردن عدس پلو در منزل را ندارید، حتما روی خبرنگاران حساب کنید. با سفارش آنلاین غذا از خبرنگاران ، می توانید این پلوی ترکیبی بی نظیر را به صورت گرم و تازه درب منزل تحویل گرفته و لذت چشیدن یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی را تجربه کنید.

سوالات متداول

برترین عدس برای خوشمزه شدن عدس پلو چه نوع عدسی است؟

بهتر است در این مورد، از عدس های ریز و یکدست با رنگی یکنواخت استفاده گردد.

در یک عدس پلوی خوشمزه، مقدار استاندارد برنج و عدس چقدر است؟

معمولا مقدار عدس باید نصف برنج یا کمی کمتر از نصف باشد.

برای خوشمزه شدن عدس پلو از چه ادویه هایی استفاده کنیم؟

زردچوبه، دارچین، زعفران و فلفل سیاه جزء ادویه های مهم این غذا هستند. بعلاوه می توانید بنا بر ذائقه از پودر گل محمدی، هل، زیره و تخم گشنیز هم بهره ببرید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 9 بهمن 1403 بروزرسانی: 9 بهمن 1403 گردآورنده: mastanehtoline.ir شناسه مطلب: 2275

به "راز خوشمزه شدن عدس پلو چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راز خوشمزه شدن عدس پلو چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید