5 نکته مهم برای سالم ماندن مواد غذایی

به گزارش مجله مستانه، رعایت مجموعه ای از نکات تجربی و علمی است که خانه داری را به یک فن تبدیل می نماید. رعایت این نکات ساده، فرصت و لذت استفاده بهتر از مواد غذایی و مدیریت آشپزخانه را به شما می دهد.

5 نکته مهم برای سالم ماندن مواد غذایی

سرآشپزها، کارشناسان بهداشت خوراک و متخصصان تغذیه نکاتی را برای ماندگاری بیشتر مواد غذایی در نظر دارند. دور ریختن غذایی که از بین رفته است با توجه به هزینه و منابعی که برای آن صرف شده ناراحت نماینده است اما با دانش صحیح می توان از اتلاف مواد غذایی جلوگیری کرد. خبرنگاران در این بخش 5 ترفند مهم برای نگهداری بهتر مواد غذایی را آنالیز می نماید.

5 ترفند مهم برای نگهداری بهتر مواد غذایی

جدا کردن میوه و سبزیجات

نکته کلیدی این است که نگهداری تمام میوه ها در یک سبد می تواند باعث خراب شدن سریع تر آن ها گردد. یک مشکل عمده از قرار دادن همه میوه ها در یک سبد پیش می آید زیرا بعضی میوه ها گاز اتیلن فراوری می نمایند که فرایند رسیدن را تسریع می نماید. سعی کنید محصولاتی مانند موز، سیب، گلابی و گوجه فرنگی را در صورت امکان جدا از یکدیگر نگه دارید.

برترین روش نگهداری نان

اگر نان را در یخچال قرار می دهید احتمالا متوجه این واقعیت شده اید که خیلی سریع تر از دمای اتاق کهنه می گردد. برترین مکان برای نگهداری نان در فضای آشپزخانه است اما اگر نمی توانید قبل از اینکه آغاز به بیات شدن کند آن را تمام کنید در فریزر نگه دارید.

کره را در فریزر بگذارید

کره را از غذاهایی با بوی تند دور نگه دارید زیرا تمایل به جذب رایحه های دیگر دارد. اگر قرار نیست ظرف دو هفته از کره بهره ببرید آن را در فریزر قرار دهید.

سیب زمینی و پیاز را دور از هم قرار دهید

اگر سیب زمینی را در نزدیکی پیاز نگهداری نموده اید ممکن است متوجه شده باشید که سیب زمینی ها با سرعت بیشتری جوانه می زنند. برترین روش برای نگهداری سیب زمینی، در ظرفی تاریک، خنک، خشک و در عین حال با تهویه مناسب مانند یک جعبه است.

جای پیاز خرد نشده در یخچال نیست!

پیازهای پوست کنده نشده و خرد نشده نیز باید از یخچال خارج شوند تا از نرم شدن و تغییر طعم زودهنگام آن ها جلوگیری گردد. آن ها را روی میز، زیر نور یا در انبار، اما جدا از سیب زمینی ها نگهداری کنید.

پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت می کنیم مطلب نشانه های ویروسی شدن گوشی اندروید را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 4 تیر 1401 بروزرسانی: 4 تیر 1401 گردآورنده: mastanehtoline.ir شناسه مطلب: 1952

به "5 نکته مهم برای سالم ماندن مواد غذایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 نکته مهم برای سالم ماندن مواد غذایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید