طرز تهیه ترافل شکلاتی
به گزارش مجله مستانه، هر ترافل شکلاتی خانگی یک شاهکار است. لایه بیرونی این شکلات خوشمزه با آجیل شور یا با کمک شکلات تلخ ذوب شده تزئین می شود. داشتن یک ترافل عالی کمی زمانبر است. حقیقت این است که ترافل زود از هم می پاشد. برای عمل کردن به طرز تهیه ترافل شکلاتی که در ادامه آورده ایم، به اجاق گاز نیاز ندارید؛ فقط به مقداری خامه و شکلات با کیفیت نیاز دارید که یک ترافل خانگی خوشمزه داشته باشید.
ترافل شکلاتی چیست؟
ترافل شکلاتی، توپ های شکلاتی کوچکی هستند که از شکلات آب شده استفاده شده است. ترکیبی از شکلات آب شده و خامه گرم را بعد از اینکه کمی خنک شدن به شکل توپ در می آوریم و آن را داخل پودر نارگیل، آجیل شور و یا شکلات مایع می غلتانیم. درست کردن ترافل شکلاتی کار سختی نیست و می توان از آن ها به عنوان دسر بعد از شام استفاده کرد.
مواد اولیه برای تهیه ترافل شکلاتی
- شکلات تخته ای 60 درصد 240 گرم
- خامه فرادما کاله (همزده) خرید آنلاین نصف فنجان
- پودر کاکائو، پودر نارگیل، آجیل شور، شکلات آب شده و... برای تزئین به مقدار لازم
مرحله اول
مرحله اول
شکلات های پرخاصیت تخته ای را خوب خرد کنید. برای اینکار می توانید از چاقو استفاده کنید تا راحت تر باشید. سپس آن ها را درون یک کاسه میانه بریزید.
برای تهیه این ترافل ها از شکلات های تخته ای با کیفیت و تلخی 60 تا 70 درصد استفاده کنید.
مرحله دوم
بین 30 ثانیه تا یک دقیقه خامه را درون مایکروفر قرار دهید تا گرم شود اما مواظب باشید که نجوشد. یا می توانید خامه را درون کاسه ای بریزید و آن را روی بخار آب در حال جوش قرار دهید (روش بن ماری)
خامه را روی تکه های شکلات بریزید و به آن فرصت دهید تا شکلات ها را آب کند.
خامه و شکلات را با هم، هم بزنید تا یک ترکیب صاف و یکدست داشته باشید. یادتان باشد که نسبت خامه و شکلات در این رسپی 2 به 1 است. برای داشتن ترافل های بهتر این نسبت را رعایت کنید.
مرحله سوم
ترکیب خامه و شکلات را درون سینی بریزید و برای 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
سپس آن را از یخچال خارج کنید و آن ها را به شکل توپ درآورید و در سینی قرار دهید و دوباره برای چند دقیقه در یخچال بگذارید.
ترافل ها را تزئین کنید برای اینکه اینکار راحت تر بهتر انجام شود موادتان را درون کاسه های کوچک بریزید و ترافل ها را درون آن ها بغلتانید.
ترافل ها را در یخچال بگذارید و نیم ساعت قبل از سرو آن ها را خارج کنید. ترافل جز دسرهای خوشمزه است و می توانید تا مدت 2 هفته آن ها را در یخچال نگهداری کنید. می بینید؛ طرز تهیه ترافل شکلاتی که به شما معرفی کردیم، ساده تر از چیزی بود که همیشه فکرش را می کردید.
منبع: کتاب کاله