چطور سوپ لوبیا سبز را درست کنیم که برای نوزاد هم مناسب باشد؟
به گزارش مجله مستانه، سوپ لوبیا سبز، یکی از برای بچه ها و افراد مسن است که به خاطر فیبر بالای لوبیا سبز، می تواند عملکرد روده را تسهیل نموده و عمل دفع را آسان تر کند. علاوه بر این، سوپ لوبیا سبز به عنوان یک وعده و یا یک پیش غذای لذیذ قبل از وعده اصلی غذایی، یک گزینه عالی است. سوپ لوبیا سبز را می توانید با مواد متنوعی تهیه و از طعم و ارزش غذایی آن، نهایت بهره را ببرید. در این مقاله از در قرار است طرز تهیه سوپ لوبیا سبز و فوت و فن های خوشمزه شدن سوپ لوبیا سبز به عنوان یک را به شما آموزش بدهیم.
مواد لازم برای تهیه سوپ لوبیا سبز (برای 4 نفر)
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
لوبیا سبز | نیم کیلوگرم |
هویج | 2 عدد میانه |
سیب زمینی | 2 عدد میانه |
سیر (برای سیر داغ) | 2 حبه |
پیاز (برای پیاز داغ) | 1 عدد میانه |
روغن مایع (زیتون یا آفتابگردان) | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
آب قلم یا آب جوش | به میزان کافی |
سبزیجات معطر | به میزان دلخواه |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت سوپ لوبیا سبز ساده: 40 دقیقه
مراحل طرز تهیه سوپ لوبیا سبز ساده بدون مرغ
سوپ لوبیا سبز بدون مرغ یک سوپ مناسب گیاهخواران است که تا مدت طولانی، شما را سیر نگه می دارد. طرز تهیه سوپ لوبیا سبز ساده و بدون گوشت به صورت مرحله به مرحله را به ترتیب زیر دنبال کنید.
مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید
در ابتدا سیب زمینی و هویج ها را بشویید. پوست آنها را بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. هویج را می توانید به صورت حلقه ای خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سیرها را هم به صورت ریز خرد یا رنده کنید. لوبیا سبزها را پاک کنید، بشویید و در مقدار دلخواه خرد کنید. اگر لوبیا سبز تازه ندارید از لوبیا سبز منجمد بهره ببرید. صبر کنید تا یخ لوبیاها آب گردد.
در صورت تمایل می توانید لوبیا سبز منجمد را به روش های و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
مرحله دوم: مواد سوپ را تفت دهید
در یک تابه میزانی روغن مایع یا روغن زیتون بریزید و روی حرارت بگذارید. بعد از داغ شدن روغن، پیاز را در آن تفت دهید تا سبک و شیشه ای گردد. سپس لوبیا سبز را اضافه کنید و تفت دهید تا آب میان بافتی آن بخار شده و لوبیا سبزها سرخ شوند. سپس هویج و سیب زمینی ها را به همراه سیرها، اضافه کنید و برای 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید.
در صورت تمایل انواع روغن مایع مثل روغن زیتون یا روغن آفتابگردان را می توانید به صورت اینترنتی و حضوری از فروشگاه های بخرید.
مرحله سوم: سوپ لوبیا سبز را بپزید
در ادامه، وقتی همه سبزیجات تفت خوردند، میزانی زردچوبه و فلفل سیاه به مواد بیفزایید و تفت دهید تا عطر آنها به خورد سبزیجات برود. سپس آب جوش یا عصاره قلم () را اضافه کنید. وقتی محتویات سوپ، جوش آمد، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سوپ لوبیا سبز روی حرارت ملایم بپزد.
زردچوبه و فلفل سیاه را می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی تهیه کنید.
مرحله آخر: چاشنی های سوپ لوبیا سبز را اضافه کنید
بعد از پختن مواد سوپ لوبیا سبز و جا افتادن آنها، آبلیمو و در صورت لزوم، نمک را اضافه کنید. 10 دقیقه دیگر صبر کنید تا چاشنی ها به سوپ طعم بدهند. سپس شله را خاموش کنید و سوپ را در ظرف مناسب، سرو کنید. روی سوپ را با سبزیجات معطر تازه تزیین و سرو کنید، نوش جان!
برای خرید آبلیمو و انواع نمک می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
طرز تهیه سوپ لوبیا سبز به روش های دیگر
روش تهیه سوپ لوبیا سبز با مرغ
برای تهیه سوپ لوبیا سبز با مرغ، ابتدا سینه یا فیله مرغ (به مقدار دلخواه) را با پیاز، ادویه ها و میزانی آب بپزید. سپس مرغ را بیرون بیاورید و وقتی سرد شد، آن را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
در یک قابلمه دیگر، با میزانی روغن، لوبیا سبز، سیب زمینی و هویج را تفت دهید. سپس آبی که مرغ را در آن پخته اید، صاف کنید و در قابلمه بریزید. مرغ های ریش ریش شده را هم اضافه کنید. اجازه دهید همه مواد با هم بپزند.
می توانید سبزیجات معطر خشک یا تازه هم اضافه کنید تا سوپ شما خوشمزه تر گردد. وقتی همه مواد روی حرارت ملایم پختند، شعله را خاموش کنید. در صورت تمایل می توانید مواد سوپ لوبیا سبز را پوره و سپس آن را سرو کنید.
و انواع را می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی بخرید.
روش تهیه سوپ لوبیا سبز با بلغور جو یا گندم
استفاده از بلغور جو یا بلغور گندم، برنج نیم دانه و جو پرک، می تواند سوپ لوبیا سبز را لعاب دارتر و مقوی تر کند. در این صورت، به مقدار 1 یا 2 قاشق غذاخوری از بلغور یا جو پرک یا برنج نیم دانه را با میزانی آب برای حدود 10 دقیقه بخیسانید و آبکش کنید.
طرز تهیه سوپ لوبیا سبز را مانند روش های بالا دنبال کنید. در 15 دقیقه پایانی پخت، بلغور، جو پرک یا برنج نیم دانه را در سوپ بریزید و اجازه دهید سوپ قوام بگیرد. به خاطر داشته باشید که این غلات زود ته می گیرند و بعد از افزودن آنها به سوپ، هر چند دقیقه یک بار، سوپ را هم بزنید تا سوپ جا بیفتد.
انواع و را می توانید به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
نکات مهم در طرز تهیه سوپ لوبیا سبز
- اگر می خواهید سوپ لوبیا سبز، زودتر بپزد، می توانید مواد سوپ مثل لوبیا سبز، سیب زمینی و هویج را جداگانه بپزید و بعد در سوپ بریزید.
- در مواد سوپ، می توانید از حبوبات مختلف مثل عدس، نخود، انواع لوبیا هم بهره ببرید تا سوپ شما مقوی تر گردد.
- سوپ لوبیا سبز یکی از سوپ های مناسب برای بچه ها و نوزادان بالای 7 ماه است. مراقب باشید که لوبیا سبز خام را به بچه ها ندهید چون موجب مسمومیت آنها خواهد شد.
- می توانید در سوپ لوبیا سبز ساده و بدون مرغ، از عصاره مرغ، عصاره گوشت یا عصاره سبزیجات آماده بهره ببرید. در این صورت، در هنگام اضافه کردن آب، عصاره آماده را با میزانی آب حل نموده و به سوپ اضافه کنید.
- در صورت استفاده از عصاره آماده، مراقب نمک غذا باشید و در صورت احتیاج، نمک را در آخرین مرحله پخت، به سوپ اضافه کنید تا شور نگردد.
- به خاطر استفاده از هویج و سیب زمینی در سوپ لوبیا سبز، این سوپ، کمی طعم شیرین دارد. پس می توانید با اضافه کردن چاشنی های ترش مثل آبلیمو، از شیرینی آن کم کنید.
- برای مجلسی تر شدن سوپ لوبیا، می توانید بعد از پختن و پوره کردن سوپ لوبیا، روی آن را با میزانی خامه ساده صبحانه تزیین و سرو کنید.
فوت و فن های خوشمزه شدن سوپ لوبیا سبز
چاشنی سوپ لوبیا سبز چیست؟
برای خوش طعم تر شدن سوپ لوبیا سبز می توانید از رب گوجه فرنگی سرخ شده همراه با سیر و پیاز، کمی سرکه، آبغوره یا آبلیمو، آب نارنج، رب انار و … هنگام سرو سوپ هم بهره ببرید.
طرز تهیه سوپ لوبیا سبز برای نوزاد چگونه است؟
در این روش، بعد از پختن سوپ لوبیا سبز، مواد سوپ را با گوشت کوب برقی یا در مخلوط کن، کاملا پوره و سپس سرو کنید. سوپ لوبیا سبز را برای بچه ها بالای 7 ماه می توانید سرو کنید. اگر سوپ را برای نوزاد درست می کنید در اضافه کردن ادویه و نمک دقت کنید و آن را حتی المقدور بدون ادویه درست کنید.
منبع: افق کوروش