طرز تهیه دسر موس شکلات

به گزارش مجله مستانه، دسر موس شکلات چه به صورت مجزا و چه برای استفاده در تهیه انواع کیک،چیزکیک و دیگر دسرها مانند دسر کیک موس شکلات لایه ای قابل استفاده است.

طرز تهیه دسر موس شکلات

سرویس آشپزی - مدت زمان تهیه دسر موس شکلات (Chocolate Mousse) کمتر از 30 دقیقه می باشد و برای سرو 6 نفر مناسب خواهد بود. برای تهیه این دسر بهتر است از شکلات سفید مرغوب استفاده نمایید. چراکه ارتباط مستقیمی با طعم دسر خواهد داشت.

از موس شکلات در تهیه انواع دسر می توان بهره جست. از جمله دسر پاوند کیک با موس شکلات لایه ای. جهت آشنایی با طرز تهیه دسر پاوند کیک و موس شکلات لایه ای با سس شکلات به بخش دسر ها در آشپزی خبرنگاران مراجعه فرمایید.

مواد لازم جهت تهیه دسر موس شکلات سفید

شیر

1/2 پیمانه

شکلات سفید

175 گرم

پودر ژلاتین

1 قاشق چایخوری

خامه پر چرب

3/4 پیمانه

طرز تهیه دسر موس شکلات

  1. ابتدا را با 2 قاشق غذاخوری آب سرد حدود 5 دقیقه روی بخار کتری قرار دهید.
  1. شیر را به جوش آورید.
  2. شیر را از روی حرارت بردارید و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید. (اگر ژلاتین را به شیر در حال جوش اضافه کنید ژلاتین گلوله می شود) ژلاتین را به خوبی در شیر حل کنید.
  3. محلول شیر و ژلاتین را به شکلات های خرد شده اضافه نمایید.
  1. حدود 2 دقیقه استراحت دهید تا شکلات با گرمای شیر حل شود. سپس شیر و شکلات را به خوبی به هم بزنید تا یکدست شوند.
  1. در ظرف دیگری خامه را بزنید تا فرم بگیرد. مقدار تقریبی 1/3 از خامه را به مخلوط شکلات اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  1. سپس مابقی خامه را اضافه کنید. مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید.
  1. موس شکلات آماده شده را به ظرف مورد نظر منتقل کنید و به مدت 6 ساعت درون یخچال استراحت دهید.
  1. برای تزیین دسر موس شکلات سفید از میوه های تازه مانند توت فرنگی، شاه توت، گیلاس و یا چیپس شکلات استفاده نمایید.
منبع: setare.com
انتشار: 10 آذر 1399 بروزرسانی: 10 آذر 1399 گردآورنده: mastanehtoline.ir شناسه مطلب: 1164

به "طرز تهیه دسر موس شکلات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر موس شکلات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید