طرز تهیه قلیه عدس؛ پشیمان نمی شوید

به گزارش مجله مستانه، قلیه عدس یک غذای بسیار خوشمزه و خاص است که همه مواد غذایی که بدن شما احتیاج دارد را می توانید به وسیله آن به دست آورید.

طرز تهیه قلیه عدس؛ پشیمان نمی شوید

مواد لازم برای تهیه قلیه عدس:

2 لیوان عدس

1 عدد پیاز میانه

1 عدد قلم گوسفند

چند تکه گوشت گوسفند

400 گرم اسفناج پخته

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به اندازه لازم

3 قاشق غذاخوری برگ سیر

کشک، سیر داغ، پیاز داغ، نعناع خشک برای تزیین

طرز تهیه و دستور پخت قلیه عدس:

1. ابتدا قلم گوسفند را به مدت 5 ساعت بجوشانید. قلم گوسفندی باید آنقدر بجوشد که همه عصاره آن خارج گردد سپس عدس و گوشت گوسفندی و عصاره قلم را در یک قابلمه روی هم بریزید و با کمی آب مخلوط کنید و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد. معمولا سه ساعت طول می کشد که گوشت و عدس کاملا بپزد و له گردد.

2. حالا در یک تابه برگ سیر را با ادویه ها تفت بدهید. گوشت ها را ریش ریش کنید و یا با عدس بکوبید تا کاملا له گردد. حالا اسفناج را به گوشت و عدس اضافه کنید. کمی آب داخل آن بریزید و منتظر باشید تا بجوشد و حسابی قوام بیاید.

3. بعد از قوام آمدن غذای شما آماده است می توانید آن را میل کنید. برای تزئین قلیه عدس از کشک، سیر داغ، پیاز داغ، نعناع خشک هم می توانید بهره ببرید.

منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 1 مرداد 1400 بروزرسانی: 1 مرداد 1400 گردآورنده: mastanehtoline.ir شناسه مطلب: 1600

به "طرز تهیه قلیه عدس؛ پشیمان نمی شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قلیه عدس؛ پشیمان نمی شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید