عمه طعمه سگ های برادرزاده شد
به گزارش مجله مستانه، فرمانده انتظامی آستانه اشرفیه گفت: طبق تحقیقات اولیه از پزشکی قانونی مرحومه بر اثر حمله گاز گرفتگی سگ و خونریزی شدید کشته شده و هیچ آثاری از قتل در جسد ایشان وجود ندارد.

به گزارش خبرنگاران، شامگاه گذشته پس از انتشار خبر کشته شدن زن 80 ساله در روستای لشکام محله دهستان دهشال از توابع شهرستان آستانه اشرفیه بر اثر حمله دو قلاده سگ، شایعاتی مبنی بر احتمال انگیزه های شخصی در پی وقوع این حادثه یا رد خورده شدن انسان توسط سگ در شبکه های مجازی یا در محافل عمومی نقل می گردد که برای آنالیز ابعاد مختلف ماجرا با فرمانده انتظامی آستانه اشرفیه تماس گرفتیم.
سرهنگ عیسی روشن قلب در گفت وگو با خبرنگاران، در مورد ابعاد جدید حمله سگ به زن 80 ساله در آستانه اشرفیه، اظهار کرد: طبق تحقیقات به عمل آمده مرحومه که به تنهایی زندگی می نموده در حال رفتن به منزل فرزندانش بوده که مورد حمله دو سگ نر و ماده که به تازگی هم زایمان نموده بود، قرار می گیرد.
فرمانده انتظامی آستانه اشرفیه در پاسخ به این سوال که آیا شخص یا اشخاصی شاهد حمله دو سگ بوده اند؟ چون در غیر این صورت ممکن است انگیزه شخصی و صحنه سازی مطرح گردد؟ اضافه نمود: شاهد عینی در حین حمله حضور نداشته ولی طبق تحقیقات میدانی سگ ها از پرچین به مرحومه حمله نموده اند و حتی آثار لباس در برچین مشهود بود و تا حد فاصل کانال آب هم این بانو را کشیده اند.
وی ادامه داد: پس از سر و صداها، اهالی که در صحنه حاضر می شوند، مرحومه از نبض برخوردار بوده اما انتها براثر شدت جراحات وارده از ناحیه سر، صورت و دست و همچنین خونریزی فراوان فوت می نماید.
فرمانده انتظامی آستانه اشرفیه در پاسخ به اینکه آیا سگ ها پیدا شدند و خطری سایرین را تهدید نمی نماید؟ گفت: سگ ها متعلق به برادرزاده مرحومه بودند که طرح شکایتی هم از فرزند ایشان اجرا شده و بنابر گزارش مردم روستا این سگ ها سابقه حمله به دیگر اهالی را هم داشتند و بدون قلاده رها شده بودند، در حال حاضر هر دو سگ تحت قرنطیه محیط زیست هستند و دامپزشکی در حال تکمیل تحقیقات است.
وی با بیان اینکه پرونده برای تحقیقات بیشتر به پلیس آگاهی ارسال شده است، توضیح داد: طبق تحقیقات اولیه از پزشکی قانونی مرحومه بر اثر حمله گاز گرفتگی سگ و خونریزی شدید کشته شده و هیچ آثاری از قتل در جسد ایشان وجود ندارد لذا از مردم تقاضا داریم برای کسب اطلاعات صحیح به شایعات فضای مجازی توجهی ننمایند و اخبار دقیق را از رسانه های رسمی دنبال نمایند.
منبع: خبرگزاری ایسنا