فروش حواله خودرو در دیوار و شیپور ترفند سودجویان برای کلاهبرداری از شهروندان

به گزارش مجله مستانه، با توجه به استقبال زیاد شهروندان از شرایط جدید فروش خودرو، کلاهبرداران در صدد تبلیغات دروغین برای فروش حواله خودرو در سایت ها و فضای مجازی هستند.

فروش حواله خودرو در دیوار و شیپور ترفند سودجویان برای کلاهبرداری از شهروندان

به گزارش خبرنگار ، با توجه به ثبت نام متقاضیان خرید خودرو در سایت های فروش شرکت های ایران خودرو و ساپیا و در ادامه اعلام نتیجه قرعه کشی خرید خودرو، سودجویان با استفاده از این فرصت به وجود آمده (برنده شدن متقاضیان در قرعه کشی خرید خودرو)، اقدام به تبلیغ فروش حواله خودرو در سایت های فروش محصولات مانند دیوار، شیپور و ... می نمایند.

در این بین نکته حائز اهمیت جرم نبودن تبلیغ فروش حواله خودرو و یا هر وسیله دیگر در فضای مجازی و سایت های فروش اقلام است و در قانون برای این بحث جرم انگاری نشده است، لذا از طرفی فردی که می خواهد حواله خودرویی را به صورت مجازی خریداری کند، نمی داند که در گام اول آیا با فروشنده واقعی در حال مذاکره است یا اینکه فردی کلاهبردار در مقابلش واقع شده است.

افراد زیادی هستند که اموال خود را از این روش و به صورت وکالتی به فروش می رسانند و با معین وکیل و در ادامه با دادن وکالت نامه به آن ها اقدام به فروش اموال خود و یا واگذاری آن ها به افراد غیر می نمایند.

اما موضوع مهم این است که آیا تبیلغ نمایندگان فروش حواله خودرو در فضای مجازی شخصیت واقعی دارند یا خیر؟ چرا که ممکن است افراد به عنوان فروشنده صرفا برای پیشبرد اهداف شوم خود در حال اجرای نقشه هایشان باشند تا پس از مهیا کردن بستر مناسب اقدام به کلاهبرداری از شهروندان نمایند.

با توجه به اینکه تعداد آگهی های تبلیغ فروش اموال در فضای مجازی و سایت های فروش اقلام بسیار زیاد است و از طرفی متقاضیان به دنبال خرید کالا های مورد احتیاج خود با قیمت های ارزان تر در بازار هستند، از این رو افراد به سمت آگهی های فروش اقلام سایت های عرضه کالا رو می آورند و در صدد تهیه مایحتاجشان هستند.

توصیه های پلیس همیشه بر این بوده که خریداران به هیچ عنوان قبل از تحویل و آنالیز صحت و سلامت کالا ها، اقدام به پرداخت وجوهات ننمایند.

این روز ها با توجه به رونق بازار فروش خودرو، عرضه و فروش حواله خودرو های ثبت نامی نیز می تواند بهانه خوبی برای کلاهبرداری شیادان باشد، لذا افرادی که قصد خرید حواله خودرو را دارند از سالم و واقعی بودن طرف معامله مطمئن شوند و پس از آنالیز دقیق و کارشناسانه و حصول اطمینان از واقعی بودن فروشنده، اقدام به خرید حواله خودرو در فضای مجازی نمایند تا در ادامه گرفتار دام سودجویان نشوند و سرمایه شان بر باد نرود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 18 مرداد 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: mastanehtoline.ir شناسه مطلب: 927

به "فروش حواله خودرو در دیوار و شیپور ترفند سودجویان برای کلاهبرداری از شهروندان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فروش حواله خودرو در دیوار و شیپور ترفند سودجویان برای کلاهبرداری از شهروندان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید