فرضیات منشأ طبیعی یا ساختگی ویروس کرونا

به گزارش مجله مستانه، به گزارش خبرنگاران، ستاد فرهنگ دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی تحلیلی تاریخی در خصوص جنگ های بیولوژیک داشته که به فرضیات منشأ طبیعی یا ساختگی ویروس کرونا پرداخته است.

فرضیات منشأ طبیعی یا ساختگی ویروس کرونا

بخش هایی از این گزارش به شرح زیر است :

در مقدمه این گزارش آمده است : بررسی دقیق جنگ های بیولوژیکی و انواع و تکنیک های آنها به دلایل متعددی ازجمله عدم ثبت دقیق وقایع، روشن نبودن عامدانه بودن یا نبودن رویدادهای مربوط به بیماری های فراگیر، عدم بررسی و آزمایش علمی آنها، سوگیری یا نقص گزارش ها و یا مخفی کردن مدارک آن توسط دولت ها و یا رؤسا و ... امکان پذیر نیست.

اقدام برای تدوین برنامه های جنگ بیولوژیکی که به عنوان تسلیحات کشتار جمعی محسوب می شوند، توسط دولت ها در قرن بیستم آغاز شد و در طول جنگ جهانی اول و به ویژه جنگ جهانی دوم موردتوجه بسکمک از کشورها قرار گرفت؛ هرچند بسکمک از این برنامه ها به دلایل مختلفی ازجمله فشار کنوانسیون های بین المللی مانند پروتکل 1925 ژنو، کنوانسیون سلاح های بیولوژیکی و سمی 1972 و کنوانسیون منع سلاح های شیمیایی 1993 به مرحله عملیاتی شدن نرسیدند.

رهبر حکیم انقلاب اسلامی در سخنرانی سال نو 1399، به احتمال حمله بایولوژیک ایالات متحده در خصوص بیماری کووید - 19 اشاره کرده اند.

به دلیل ماهیت تروریستی و مخفیانه این نوع جنگ، عموماً اثبات تاثیرات عامدانه و جنگ افزار بودن یک بحران یا بیماری، حتی با گذشت زمان چندان ساده نیست، اما از سوی دیگر، وجود آن را به بهانه فقدان مستندات نمی توان نادیده گرفت.

رهبر حکیم انقلاب اسلامی در سخنرانی سال نو 1399، به احتمال حمله بایولوژیک ایالات متحده در خصوص بیماری کووید - 19 اشاره کرده اند و می فرمایند: آمریکایی ها خودشان متهم به تولید این ویروس هستند البته نمی دانیم این اتهام چقدر صحت دارد اما با وجود این اتهام، کدام انسان عاقلی، کمک از این کشور را قبول می کند.

در این بیان دو موضوع را می توان یافت. اولین مورد، حساسیت نسبت به موضوع در عین فقدان شواهد یا ادله و دومین مورد، عدم قبول کمک از دشمن به عنوان یک راهبرد در مدیریت جنگ بایولوژیک است. لذا، ایشان تاکید می کنند که به آمریکایی ها هیچ اعتمادی نیست زیرا ممکن است داروهایی را ارسال کنند که ویروس را در ایران شایع تر و یا ماندگار کند و یا حتی ممکن است افرادی را به عنوان درمان کننده بفرستند تا ببینند اثرگذاری این ویروسی را که گفته می شود بخشی از آن فقط مخصوص ایران ساخته شده، چگونه بوده و اطلاعات خود را تکمیل و دشمنی خود را بیشتر کنند، بنابراین سخنان آمریکایی ها قابل قبول نیست.

مجدداً در بیان دوم ایشان نیز می توان دو جنبه دیگر مدیریتی در شرایط نبرد بایولوژیک را یافت که نخستین مورد راجع به قطع ید دشمن در کنترل و جهت دهی به آسیب ایجاد شده و دومین مورد، راجع به بعد اطلاعاتی نبرد است.

دراین گزارش تاریخچه جنگ بیولوژی به سه دوره زمانی تفکیک شده است و به طور کلی تشریح شده است.

در بررسی رویکردهای مختلف درباره منشأ طبیعی یا ساختگی ویروس کرونا آمده است: با شیوع ویروس کرونا در اغلب کشورهای جهان، رویکردهای مختلفی در ارتباط با ساختگی بودن و انتشار عامدانه یا تصادفی آن و یا منشأ حیوانی داشتن این ویروس مطرح شده است. اما همچنان دلیل علمی و آزمایشگاهی قابل اثبات وجود ندارد ولی نگاه بازدارنده و پیگیرانه و مراقبتی اقتضای می کنم، فرضیه جنگ بیولوژیک را جدی بگیریم.

برخی ویروس کرونا را یک جنگ بیولوژیکی می دانند که توسط آمریکا به دلایل اقتصادی و به طور خاص، تضعیف و نابودی اقتصادی کشور چین به راه افتاده است.

علاقمندان برای مشاهده این گزارش تفصیلی و تحلیلی ستاد فرهنگ شورای عالی انقلاب فرهنگی می توانند به اینجا مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 23 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: mastanehtoline.ir شناسه مطلب: 783

به "فرضیات منشأ طبیعی یا ساختگی ویروس کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فرضیات منشأ طبیعی یا ساختگی ویروس کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید