گفت وگوی تلفنی بن زاید با رئیس شورای حاکمیتی سودان
به گزارش مجله مستانه، ولیعهد ابوظبی طی تماس تلفنی با رئیس شورای حاکمیتی سودان، روابط دوجانبه و پاره ای از مسائل منطقه ای و بین المللی را آنالیز کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از خبرگزاری رسمی امارات(وام)، شیخ محمد بن زاید آل نهیان ولیعهد ابوظبی، روز آدینه طی تماس تلفنی با عبدالفتاح البرهان رئیس شورای حاکمیتی سودان، با او درباره روابط دوجانبه میان دو کشور و پاره ای از مسائل منطقه ای و بین المللی مورد اهتمام مشترک گفت وگو کرد.
شورای حاکمیتی سودان به ریاست عبدالفتاح البرهان، رئیس سابق شورای نظامی انتقالی این کشور اخیرا پس از توافق بین این شورا و معارضان تشکیل شده است.
بن زاید و البرهان آخرین تحولات و رخدادهای منطقه را بحث و آنالیز و درباره آنها گفتگو کردند.
ولیعهد ابوظبی در این گفت وگوی تلفنی حمایت دولت امارات از سودان را در کوشش های اجرا شده برای حفظ وحدت، امنیت و ثبات این کشور مورد تأکید قرار داد.
این گفت وگوی تلفنی بعد از آن انجام شد که عبدالله حمدوک نخست وزیر سودان پنجشنبه گذشته از تشکیل دولت انتقالی در کشور اطلاع داد.
حمدوک با اعلام این که دولت جدید سودان مرحله جدیدی از تاریخ خود را شروع می نماید، گفت: دولت جدید سودان بلافاصله با روشی هماهنگ و یکپارچه عمل خواهد نمود.
منبع: خبرگزاری تسنیم