تهیه کباب بناب خانگی

به گزارش مجله مستانه، کباب بناب یا کباب ساطوری از کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی و متعلق به شهرستان بناب است که با نام کباب آذربایجانی هم شناخته می گردد.

تهیه کباب بناب خانگی

کباب بناب از گوشت تازه و چربی دار گوسفند، در اندازه ای بزرگتر از کباب کوبیده تهیه می گردد و هر پرس آن بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است. تفاوت کباب بناب با کوبیده در اندازه، نحوه خرد کردن پیاز و استفاده از سبزیجات معطر در آن است.

مواد لازم تهیه کباب بناب :

  • گوشت گوسفند: نیم کیلو
  • پیاز: 2 عدد
  • پیازچه: 3 عدد
  • جعفری ساطوری: یک پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کباب بناب :

پیازها را ساطوری خرد کنید؛ فقط مراقب باشید آب آن ها درنیاید. مهمترین تفاوت کباب بناب با کوبیده در ساطوری کردن پیاز است.

پیازچه و جعفری را هم ساطوری خرد نموده و کنار بگذارید.

گوشت را دو بار چرخ نموده، در کاسه ای بزرگ بریزید و کم کم پیاز، سبزیجات، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. گوشت را با مواد خوب ورز دهید تا به خورد هم بروند و یکدست شوند. روی کاسه سلفون یا پلاستیک کشیده و یک ساعت زمان دهید تا گوشت استراحت کند.

سپس دست خود را در آب گرم بزنید و به اندازه یک کوفته از گوشت برداشته، در دست حالت دهید و آن را به سیخ بکشید.

گوشت را آرام آرام روی سیخ پهن و در آخر با دو انگشت با فاصله شیارهایی در گوشت ایجاد کنید.

برای آماده کردن منقل، زغال ها را به صورت مساوی در آن پخش کنید. در ابتدا که سیخ ها را روی منقل می گذارید، آتش باید در بالاترین درجه حرارت باشد. پس از چند دقیقه که سیخ ها را روی آتش گذاشتید و کباب تغییر رنگ داد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته گردد.

کباب بناب را با نان یا چلو و گوجه فرنگی کبابی سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، خبرنگاران را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با کباب مخصوص اصفهان بریانی، کباب معروف اصفهانی را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 7 فروردین 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: mastanehtoline.ir شناسه مطلب: 699

به "تهیه کباب بناب خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه کباب بناب خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید